Kinderkamer Hugo

 

Hugo is een heerlijke kleuter die samen met zijn kleinere zusje op 1 kamer slaapt en speelt. Hugo zijn ouders belde mij om te vragen of we wilden meedenken de zolder te stylen tot nieuwe kamer voor Hugo. 

We maakten een afspraak en we kwamen kijken op de zolder. Wat bleek was dat er nog meer gedaan moest worden dan alleen maar meedenken in kleur en meubels. De zolder had een opknapbeurt nodig en het moest een veilige plek worden voor Hugo.

DSC_2372.JPG

Ik heb een plan gemaakt naar de wensen en ideeen van de klant en rekening gehouden met de leeftijd van Hugo. Ik ben bij de timmerman geweest en samen hebben we het plan verder uitgewerkt in detail.

De muur moest eruit en er moest een nieuwe muur en deur geplaatst worden. Het dakraam gerepareerd. Muren op nieuw gestuukt en geverfd. Daarna konden we verder met de meubels en inrichting. De mama van Hugo is gek van reizen en andere culturen. En de papa van auto's. Ze waren net terug van een mooie reis naar Zuid Afrika, dus we dachten we maken een Safari sfeer voor Hugo.

Wat we ook nog miste was een trapleuning zodat Hugo veilig naar boven kon. Dus die hebben we ook op maat gemaakt. Voor de laatste foto's moeten we nog terug.Helaas zitten we nog te wachten op wat lampen en een kast van leveranciers.Dus wordt vervolgd...

CREDITS

Plattegrond, Moodboard en Kleuradvies: Studio Ollibolly

Timmerman en Stukadoor lid van Team Ollibolly