Woonkamer in Uitgeest

 
test.jpg

Ollibolly komt (weer) met iets nieuws! We willen jullie namelijk een kijkje achter de schermen gaan geven. Hoe gaan wij ter werk en wat kan er van ons verwacht worden indien je besluit met ons ter werk te gaan?

Vandaag hebben we een project in Uitgeest afgerond. Wij maakten voor de ruimte een sfeercollage met als doel een warm eindresultaat. Door middel van hout op de vloer, in plaats van tegels, een vloerkleed en accessoires creëren wij die warmte. De openhaard is daarbij ook een heerlijke plek. We kiezen bewust voor een kleurencombinatie van zand, licht grijs en zeegroen. Deze tinten geven de woning een gevoel van rust.

Naderhand maakten wij een vertaling van de sfeercollage naar een indelingsplan. 

De grootste uitdaging was het nisje. Deze is een paar jaar geleden op maat gemaakt voor hun toenmalige tv. Tegenwoordig zijn tv's allemaal een stuk groter en is die van hun uit het nisje gegroeid. Onder de tv ligt de aansluiting van de vloerverwarming verstopt achter een lage kast. In ons plan is het nisje weggehaald en de aansluiting van de vloerverwarming verborgen in een inbouw kast. 

CREDITS

Plattegrond: Studio Ollibolly, Collage 1: Planken, bankje, eettafel en TV kast, Verfkleuren: Studio Ollibolly

Sfeerbeeld BLOG.jpg
Kleurenpallet 02.jpg