Ollibolly

Fotostyling

 

FOTOSTYLING

 U kunt ons benaderen bij het maken van uw flyers, uitgebreide lookbooks, catalogi, social media, nieuwsbrieven en websites. Iedere foto heeft een boodschap. bijvoorbeeld om de verkoop van een product te stimuleren of je aandacht op het product te laten vallen. Het doel van een foto is dat de boodschap  goed overkomt. Wij hebben de expertise in huis om een originele en pakkende fotoreportage te maken.

 In onze studio in Voorburg is voldoende ruimte voor uitgebreide fotostyling in opdracht van merken en leveranciers. Ook kunnen we uiteraard op locatie aan de slag om zo het gewenste resultaat te bereiken. Ons aanbod is breed waardoor wij ons kunnen onderscheiden van de rest.

Na een uitgebreide briefing gaan wij aan de slag. We geven verschillende opties en maken een plan. We kunnen aan verschillende meubels en accessoires komen, waardoor we voor de juiste look en feel kunnen zorgen voor bijna ieder product. Vervolgens zorgen wij voor de juiste styling en belichting, waarna wij voor een professionele set foto’s zorgen. Deze serie kunnen wij zelf bewerken in onze designstudio.

DSC_5770B.jpg

Designstudio

In onze designstudio kunnen wij een palet aan styling diensten verzorgen voor onze klanten.

BrietjeStylingFotoshootstudio.jpg

Productstyling

Wij maken lookbooks, catalogi, flyers en diverse andere media voor onze klanten, zowel print als digitaal.

IMG_6333B.jpg

Verkoopstyling

De juiste interieurstyling in combinatie met de perfecte foto zorgt voor een optimaal verkoopresultaat voor de klant.