Ollibolly

Over Ons

 

 Over Ollibolly

Bij Ollibolly gaat het om styling, sfeer en creativiteit. Door de jaren heen hebben we veel klanten mogen adviseren en helpen in hun inrichting. Het is een paar jaar geleden begonnen met de kinder webwinkel www.ollibolly.com. Eerst vanuit huis, toen vanuit een grote Loods en door met een fysieke winkel in Voorburg. Inmiddels hebben we na 4 jaar de fysieke winkel gesloten en werken we sinds Juli 2016 vanuit onze studio en showroom in het oude Gemeentehuis in de Herenstraat te Voorburg. Naast kinderkamer styling hadden wij onze diensten al uitgebreid met verschillende soorten styling en werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en locatie.

Ik merkte dat mijn passie meer lag bij het adviseren van onze klanten en het uitvoeren van deze wensen, dan bij de verkoop alleen. Het gaat om meer dan merken en producten, het gaat om de wens van de klant zo goed mogelijk te vertalen en te vervullen. Een geheel tevreden klant is waar we voor willen gaan en veel van onze klanten komen daarom graag bij ons terug. Wij maken veel artikelen geheel naar wens en op maat, of hergebruiken veel artikelen van de klanten, waardoor we ook kunnen bijdragen aan een beter milieu. Een inrichting hoeft niet alleen mooi te zijn, maar je moet je er thuis voelen, dus het moet vooral comfortabel en praktisch zijn. Dus wij gaan voor meer dan alleen Picture Perfect Styling.
Het gaat niet om wat wij mooi vinden, maar om wat de klant mooi vind. En om wat bij hen past en hun omgeving.

We werken  met nieuwe, bestaande en vintage meubels en accessoires. Zelfs eigen ontwerp en design is mogelijk. Met een hecht team van timmerlieden, schilders en andere vakspecialisten maken wij van jouw ruimte een plaatje! Maar voor alleen advies kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Ook voor het werk van digitale marketing zoals Folders, Flyers, Social Media, etc. ben je bij ons op het juiste adres. Wij denken geheel mee in jouw stijl en wensen en binnen het budget. Het complete plaatje en alles onder een dak.

Kom gezellig langs bij ons in de studio waar we samen werken met verschillende stagiaires naast onze Freelance specialisten en waar we je meer kunnen vertellen over ons zelf en wat we voor je kunnen betekenen. Op locatie kunnen we natuurlijk ook afspreken als dit gewenst is. Geen vraag is te gek voor ons, dus we nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee.

X Brigitte